Νέα

Πρόγραμμα Χριστουγέννων

2021-12-14 10:13

Σας ενημερώνουμε πως τις ημέρες των εορτών η σχολή θα παραμείνει κλειστή την παραμονή των Χριστουγέννων (Παρασκευή 24/12), την παραμονή της πρωτοχρονιάς (Παρασκευή 31/12) και την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022 στην εορτή των Αγίων Θεοφανίων.

Τα παιδικά μαθήματα για τα Θηριάκια, της Παρασκευής 24/12 και της Παρασκευής 31/12, θα γίνουν μία μέρα νωρίτερα, Πέμπτη 23/12 και Πέμπτη 30/12 την ίδια ώρα (18:00 – 18:45).

Σας ευχόμαστε καλές γιορτές, χρόνια καλά και πολλά με υγεία και ευτυχία!

Τρία, δύο, ένα, ΠΑΜΕ!!!

2021-08-31 23:50

Κάνουμε αυτό που αγαπάμε!

2020-05-17 20:07

Ακόμα και αν είμαστε μακριά, ήλθαμε όλοι μαζί κοντά σε αυτό!

Ολοκληρώσαμε μια εβδομάδα υπαίθριας εξάσκησης!

Σε λίγο αυτή η συνήθεια θα γίνει ΛΑΤΡΕΙΑ!

Μετά τα hastags: #ΜένουμεΣπίτι και #ΜένουμεΑσφαλείς

θα κυριαρχήσουν τα hastags: #ΚάνουμεΑυτόΠουΑγαπάμε! #ΠαίρνουμεΤηνΖωήΜαςΠίσω!

ΠΗΡΑΜΕ την ζωή μας πίσω!

ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΩΡΑ

2020-05-10 23:27

Από την Δευτέρα 11 Μαΐου και κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή και ώρα 6:00μμ με 7:00μμ για τους μικρούς μας φίλους και 7:00μμ με 8:00μμ για τους ενήλικες, θα γίνονται υπαίθρια μαθήματα (χωρίς σωματική επαφή και με απόσταση 2m) κοντά στην κάτω έξοδο των δικαστηρίων της οδού ευελπίδων.

Δυστυχώς αυτοί που αποφασίζουν, δεν γνωρίζουν ότι οι πολεμικές τέχνες μπορούν να εξασκηθούν και χωρίς σωματική επαφή...

Δεν γνωρίζουν πως το σπουδαιότερο ίσως κομμάτι της εξάσκησης στις πολεμικές τέχνες δεν έχει σχεδόν καθόλου σωματική επαφή!

Ξέρουν όμως ποδόσφαιρο...

Και κάτι ακόμη...

Οι αθλητικοί σύλλογοι πολεμικών τεχνών ή τεχνών αυτοάμυνας είναι χώροι όπου τα παιδιά διαμορφώνουν σοβαρούς, υπεύθυνους και σεμνούς χαρακτήρες γεμάτους αυτοπεποίθηση.

Για τους ενήλικες, είναι χώροι που τους βοηθούν να ξεφεύγουν απ’ τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Εν γένει είναι χώροι όπου οι άνθρωποι, μικροί και μεγάλοι, μαθαίνουν να είναι δυνατοί απέναντι στην κάθε δυσκολία!

Είναι, όπως έγραψε και ένας αδελφικός φίλος, ενεργειακά πεδία όπου σωματικά και ψυχολογικά χιλιάδες συνάνθρωποί μας μαθαίνουν τον εαυτό τους!

Στις 17/5 συμπληρώνουμε δύο μήνες χωρίς επαφή με αυτό που αγαπάμε.

Αρκετά.

Χωρίς καμία υποστήριξη, με τα πάγια έξοδα (ενοίκια, Δ.Ε.Η. δημοτικά τέλη) να «τρέχουν» η κατάσταση είναι καταστροφική για τους αθλητικούς συλλόγους.

Δυστυχώς στην πατρίδα μας αυτοί που αποφασίζουν το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι πότε θα αρχίσει το ποδόσφαιρο, αλήθεια, σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα υπάρχει σωματική επαφή;

Σταματήστε την υποκρισία, εφαρμόστε το Σύνταγμα. Όχι δυο μέτρα και δυο σταθμά για τις ίδιες συνθήκες.

Ανοίξτε τους αθλητικούς συλλόγους τώρα.

Shi-Fu Χρήστος Κ. Ξηρός

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ Ο GRANDMASTER HO KAM MING 何金銘

2020-04-10 20:28

Έφυγε από την ζωή στις 9/4/2020, σε ηλικία 95 ετών, η ζωντανή ιστορία του Wing Chun, ο Grandmaster Ho Kam Ming 何金銘. Ευχαριστούμε για την προσφορά σου στην τέχνη! Αναπαύσου εν Ειρήνη, Δάσκαλε!

ΜΕΓΑΛΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ

2013-07-23 19:18

Ως ένδειξη μεγάλου σεβασμού προς όλους τους δασκάλους, οι οποίοι θεμελίωσαν, ανέπτυξαν και διέδωσαν τις πολεμικές τέχνες, η ιστοσελίδα μας, στο κεφάλαιο «Άρθρα» θα αναφερθεί, ξεχωριστά, στη ζωή και το έργο – κληρονομιά στις πολεμικές τέχνες, που άφησε ο καθ’ ένας από αυτούς! Η σειρά που θα ακολουθήσει είναι τυχαία και ο σεβασμός ίδιος για όλους, ανεξαρτήτως εθνικότητας και πολεμικής τέχνης που δίδαξαν ή δημιούργησαν.